Jul 27, 2011
solomongaby

Programul si zona de start

Am intarziat cu publicarea acestor informatii, ne cerem scuze.

Zona de start

Este undeva la mijlocul drumului intre Gradina Zoologica si complexul Greenfield. Dupa ce se trece de Gradina Zoologica se merge inainte pana ce se trece de o intersectie cu un drum la dreapta si una cu unul la stanga. De acolo se mai merge cam 350m pana cand se face in dreapta un drum forestier. La intrarea in acel drum forestier este zona de start. Noi vom fi acolo de dimineata asa ca o sa ne vedeti pe noi ca sa nu o luati prea inainte :D.

Program

9:30 – ridicarea kiturilor de concurs (pana la ora 10)
10:00 – sedinta tehnica, este foarte importanta pentru cei care nu au experienta cu orientarea sportiva pentru ca atunci vom face un fel de curs rapid despre tot ce presupune.
11:00 – startul

Traseu

Traseul in linie dreapta pentru amatori are aproximativ 7.5km si 12km pentru elite. Nu va lasati pacaliti de distanta mica, ea este masurata in linie dreapta intre puncte si va fi putin mai lunga pentru ca veti merge doar pe poteci. In plus se va mai lungii cu eventualele rataciri.

Ne vedem sambata.

4 Comments

 • Din experienta altor concursuri de MTBO din Romania, s-a dovedit ca unii sportivi isi lasa bicicleta intr-un anumit punct dupa start, parcurg restul traseului in alergare fara bicicleta si apoi revin la locul unde si-au lasat bicla si termina traseul cu ea la sosire.
  Pe un anumit tip de teren dificil sau cu noroi pot fi astfel avantajati.
  La concursurile de MTBO organizate de FRO, exista pe traseu in anumite puncte de control (in special in cele mai indepartate), arbitri care verifica trecerea sportivilor impreuna cu bicicleta lor.

  • Multumim de sugetie.
   O sa avem arbitri care patruleaza prin padure si cine este prins va fi descalificat.

 • Ce incredere aveti in noi, poate nu ne ratacim 🙂 Nu vorbesc de mine, bine inteles ;)) Ne vedem sambata!

  • Avem cu siguranta incredere dar ratacirile sunt oarecum inevitabile ;)), insa difera de la om la om, de la 100m pana la mai mult :))

Leave a comment

Categories

Parteneri Media