Despre

Prima competitie de Orientare pe MTB (MTB-O) dedicata amatorilor!
Competitia presupune atingerea de catre sportivi unui numar de posturi de control instalate pe teren, folosind bicicleta, in cel mai scurt timp posibil cu ajutorul harţii şi al busolei. Concursul va fi organizat de asa maniera incat calităţile de orientare sa fie cele decisive in stabilirea castigatorilor. Concursul trebuie să fie terminat de către sportivi cu bicicleta indiferent dacă trec linia de sosire “pe” sau impingand bicicleta.

Competitia contine doua probe: una de tip MTB-O, in care sportivii, individual, folosind bicicleta, ating un numar de posturi de control instalate în teren, in cel mai scurt timp posibil, cu ajutorul harţii şi al busolei, precum si o proba de tip Duatlon Stafeta in care o echipa formata din doua persoane, folosind pentru o proba bicicleta, iar pentru una din probe alergarea, consecutiv, vor atinge pe rand un numar de posturi de control instalate in teren, in cel mai scurt timp posibil, cu ajutorul hartii si al busolei (sportivii vor parcurge, individual, dupa cum doresc, unul proba de bicicleta si unul proba de alergare.

Ordinea probelor la duatlon stafeta va fi comunicata ulterior). Concursul va fi organizat de asa maniera incat calităţile de orientare sa fie cele decisive in stabilirea castigatorilor. Concursul trebuie să fie terminat de către sportivi cu bicicleta indiferent dacă trec linia de sosire “pe” sau impingand bicicleta, pentru proba individuala si pentru proba de bicicleta din Dualtonul Stafeta.

Categories

Parteneri Media